Activist verstoort presentatie VW in Genève (filmpje)

Een anonieme man in een zwarte overal heeft dinsdagochtend de perspresentatie van Volkswagen bij de net geopende Autosalon van Genève verstoord.

De activist rende het podium op en probeerde daar als een soort protest tegen dieselgate een ‘Sjoemel Box’ onder de gepresenteerde nieuwe Up aan te brengen. Directeur Jürgen Stackman van VW liet zich echter niet van de wijs brengen. ‘O, dank je wel. Ik hoop dat je van onze show geniet,’ voegde hij de actievoerder met een glimlach toe. Een woordvoerder van VW wilde verder ook niet op het niet geheel onverwachte incident ingaan.

Bekijk onderstaand het filmpje.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Activist verstoort presentatie VW in Genève (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Activist verstoort presentatie VW in Genève (filmpje)

Een anonieme man in een zwarte overal heeft dinsdagochtend de perspresentatie van Volkswagen bij de net geopende Autosalon van Genève verstoord.

De activist rende het podium op en probeerde daar als een soort protest tegen dieselgate een ‘Sjoemel Box’ onder de gepresenteerde nieuwe Up aan te brengen. Directeur Jürgen Stackman van VW liet zich echter niet van de wijs brengen. ‘O, dank je wel. Ik hoop dat je van onze show geniet,’ voegde hij de actievoerder met een glimlach toe. Een woordvoerder van VW wilde verder ook niet op het niet geheel onverwachte incident ingaan.

Bekijk onderstaand het filmpje.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding