BOVAG wil lobbyen bij gemeenten

BOVAG is met het oog op de raadsverkiezingen van 16 maart op zoek naar leden die actief zijn in de gemeentelijke politiek. “Bent u lid van een plaatselijke politieke partij, zit u in de gemeenteraad, werkt u mee aan bewonersinitiatieven of zit u in een lokale denktank? Laat het BOVAG weten, we komen graag in contact met u,’’ schrijft de organisatie.

De brancheorganisatie wil, ook op gemeenteniveau, lobbyen op diverse standpunten. Dat zijn een verlaging van de lokale lastendruk, minder regels, compensatie voor milieuzones, het serieus nemen van de ‘buitenstad’, een versnelde aanleg van laadpalen alsmede ruim baan voor tweewielers maar geen ban op vervoermiddelen.

Oproep

“Bent u zelf actief binnen de gemeentelijke politiek? BOVAG wil hier graag met u over praten en kan u bijstaan in de gemeentelijke lobby, bijvoorbeeld door middel van een bedrijfsbezoek, tips en gerichte boodschappen,’’ luidt de oproep aan leden van de mobiliteitsorganisatie.

Lees ook:
BOVAG: ‘Moderne diesel niet criminaliseren’

BOVAG wil lobbyen bij gemeenten - Automobielmanagement.nl

BOVAG wil lobbyen bij gemeenten

BOVAG is met het oog op de raadsverkiezingen van 16 maart op zoek naar leden die actief zijn in de gemeentelijke politiek. “Bent u lid van een plaatselijke politieke partij, zit u in de gemeenteraad, werkt u mee aan bewonersinitiatieven of zit u in een lokale denktank? Laat het BOVAG weten, we komen graag in contact met u,’’ schrijft de organisatie.

De brancheorganisatie wil, ook op gemeenteniveau, lobbyen op diverse standpunten. Dat zijn een verlaging van de lokale lastendruk, minder regels, compensatie voor milieuzones, het serieus nemen van de ‘buitenstad’, een versnelde aanleg van laadpalen alsmede ruim baan voor tweewielers maar geen ban op vervoermiddelen.

Oproep

“Bent u zelf actief binnen de gemeentelijke politiek? BOVAG wil hier graag met u over praten en kan u bijstaan in de gemeentelijke lobby, bijvoorbeeld door middel van een bedrijfsbezoek, tips en gerichte boodschappen,’’ luidt de oproep aan leden van de mobiliteitsorganisatie.

Lees ook:
BOVAG: ‘Moderne diesel niet criminaliseren’