Met de bijbehorende pas kan de berijder zonder afspraak bij elke Profile-vestiging een Check&Drive laten uitvoeren. Gecontroleerd wordt motorolie, koel- , ruiten- en remvloeistof, banden, verlichting en ruitenwissers. Fleetowners en leasemaatschappijen kunnen volgens Profile met Check&Drive besparen op onnodige reparatie- en onderhoudskosten. Door de langere onderhoudsintervallen zouden de vloeistoffen, verlichting en banden minder vaak worden gecontroleerd. Volgens Profile kan dit grote schade aan de auto veroorzaken – met extra hoge kosten als gevolg. In tegenstelling tot Fit-to-go van Kwik-Fit berekent Check&Drive geen vaste maandelijkse abonnementskosten per auto maar enkel de kosten van vervangingen die buiten de voorwaarden vallen. Profile zegt in gesprek te zijn met een aantal grote marktpartijen om Check&Drive in hun gehele wagenpark in te voeren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding