Na het vertrek van de vorige verkoopdirecteur, Jan Jacob Donselaar die naar Audi in Nederland vertrok, gaf Tigchelhoff gedurende de afgelopen twee maanden ad interim al leiding aan de verkoopdivisie van Opel, naast zijn werkzaamheden als Manager Retail Network Development. Deze verantwoordelijkheid bestrijkt de gebieden Retail, Bedrijfswagens en Business to Business. Na het voltooien van zijn studie Bedrijfskunde in Rotterdam, startte Tigchelhoff in 1996 zijn loopbaan bij Opel in Nederland, als management trainee. Zijn verkoopervaring en kennis van het verkoopnetwerk deed hij op in respectievelijk de functies District Manager Sales en Business Development Manager. Sinds 2002 was Tigchelhoff als Manager Retail Network Development verantwoordelijk voor onder meer het implementeren van structuurwijzigingen in het Opel-dealernetwerk, als gevolg van de groepsvrijstellingsverordening van de toenmalige Eurocommissaris Monti.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding