De prijs is een initiatief van het Tijdschrift voor Marketing, Platform Innovatie in Marketing en Nima. In de jury zit ook commercieel directeur Robert de Groot van Citroën Nederland, die de prijs twee jaar geleden won. De jury schrijft in het rapport: ‘TomTom is een Nederlands marketingsucces in een moeilijke markt. De verschillende ingezette media zijn goed op elkaar afgestemd en daardoor is TomTom in korte tijd een begrip geworden. Een product voor de elite is een retailproduct geworden. Ribbink heeft duidelijk de regie in handen en met een relatief beperkt marketingbudget veel bereikt.’ Belangrijkste criteria bij het toekennen van de prijs zijn: effectiviteit, innovatie én persoonlijkheid. Ribbink werkte eerder voor Unilever en Mars.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding