“Wij zijn absoluut tevreden”, zegt woordvoerder Marieke Leenhouts van Amsterdam RAI. Zowel de deelnemers als de bezoekers bleken volgens haar goed te spreken over het niveau van het gebodene. Overigens trok ReMaTec de vorige keer, in 2003, ongeveer 2200 bezoekers. Bij de juistheid van dat getal mag echter gerust een stevig vraagteken worden geplaatst, stelt Leenhouts. “ReMaTec zat destijds bij een Deense uitgever, die de publieke opkomst niet nauwkeurig registreerde maar uit de losse pols een schatting deed.” Tijdens ReMaTec kreeg Jens Lindholm, directeur van de Deense firma Holger Christiansen de Remanufacturer of the Year Award. Het was voor het eerst dat ReMaTecNews, het internationale vakblad voor de revisiebranche, deze prijs uitreikte. De jury kent de prijs toe aan degene die volgens haar uitblinkt in remanufacturing in de automobielindustrie. ReMaTec 2007 vindt wederom medio juni plaats.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding