In de boedel zaten zeventien nieuwe auto’s en 74 demo’s naast de werkplaatsuitrusting, een voorraadje banden en wielen en de complete inventaris van het hoofdkantoor aan de Sportlaan. Het ‘topstuk’ van de veiling, de X-Power SV-R, is voor 77 duizend euro (netto) verkocht aan Autobedrijf Hazet in Ochten. Dat de opbrengst hoger is uitgevallen dan de verwachting klopt wel met de indruk van veel kopers. Eén van hen, een verwoed verzamelaar van automobilia: “Ik ben de hele dag geweest maar heb uiteindelijk helemaal niks gekocht. Ik wilde nog een schilderij kopen maar die meneer van Hazet ging een beetje tegen mij opbieden. Ik heb afgehaakt. Het ging allemaal voor veel te veel geld weg.” Bekijk de site voor een fotoimpressie. Foto-impressie

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding