Algemeen directeur Pieter van der Velden gaat zich volledig bezighouden met de marketing en business development van de retailbedrijven. Eric Köhler, tot voor kort de financiële man van de retailgroep, neemt Van der Veldens plaats in als algemeen directeur. Köhler zal enkele back office aspecten van de onder financiële druk staande dealergroep herstructureren en de operationele zaken aansturen. CEO Kroymans Corporation Ton van Soest erkent dat de zaken bij de retailgroep niet bijzonder florissant gaan. “Ook aan ons gaat de druk op de markt niet voorbij. Maar de Kroymans Retail Group draagt nog net bij aan het totale rendement. Er is een aantal dealerbedrijven dat verlies draait en waar we gaan reorganiseren. Als de markt en de marge teruglopen, moet je de, in die gevallen redelijk dure, eigen structuur ook kunnen aanpassen.” De Kroymans Retail Group heeft zestig vestigingen, verdeeld over Nederland, België en Duitsland. Meer hierover in de komende AM, die vrijdag verschijnt

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding