Het brommobielmerk Microcar heeft als voorbode op een speciale en sportieve uitvoering een prototype ontwikkeld op basis van de Microcar MC1, de enige brommobiel in Europa die leverbaar is met een airbag. Het ‘Sport’ studiemodel is uitgerust met een speciale bodykit.Voor de inzet op het circuit is de MC1 pacecar voorzien van een racekuip en speciale striping. Bovendien heeft Microcar de topsnelheid van 45 kilometer per uur verhoogd naar 85 kilometer per uur. “Het NK Scootmobiel vormt voor ons een uitstekende gelegenheid om de belangstelling voor een eventuele productieversie van de ‘Sport’ te meten,” zegt Paul van Kassel , directeur van de Nederlandse importeur van Microcar.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding