Iedereen kan het nummer downloaden in ruil voor een donatie, en dat geld gebruikt Rijkers vervolgens voor de aanschaf van een Hummer. Volgens Rijkers leven wij ‘in een tijd waarin de overheid de burger nauwelijks nog bescherming bied. Als de regering ons geen veiligheid geeft moeten we daar zelf voor zorgen!! SECURITY licht in onze eigen handen!!!’ (spelfouten en hoofdletters van Rijkers, red.). Rijkers ziet de Hummer als een probaat middel in de wapenwedloop op straat. ‘We BETALEN ons blauw aan belastinggeld maar krijgen er geen veiligheid voor terug… De JIHAD klopt aan de deur maar de overheid maakt het ons hondsonmogelijk om die veiligheid zelf in te kopen zoals in Amerika…. Schwarzenegger heb de Hummer naar het volk gebracht! Deze staat voor RESPECT, luxe en security — dingen wie in onze samenleving (??!) steeds belangrijker wordt.’ Op zijn website www.mijnhummer.nl is ook een bouwplaat voor een Hummer te downloaden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding