Op de rol staan lezingen en seminars over belangrijke branchethema’s. Verder is een Innovatieprijs in het leven geroepen voor het meest vernieuwende product tijdens Garagevak. Met het oog daarop verrijst op de beursvloer een speciaal paviljoen. Daarnaast is een geheel nieuwe uitnodigingsservice opgezet. Elke deelnemer krijgt 250 uitnodigingskaarten die hij kan uitdelen aan relaties. Via voorregistratie op de website krijgt de organisatie sneller en beter inzicht in de bezoekersaantallen, aldus projectmanager Raymond Beukers van Libéma Exhibitions (voorheen Expogroep). Garagevak Rosmalen vindt plaats van 21 t/m 23 maart in het Autotron. Tot de deelnemers behoort onder anderen AD, de vorige keer grotendeels afwezig in verband met de Autovak. Ook van de partij in Rosmalen is de Vrooam-groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding