Vroegop kan bogen op brede ervaring in de automobielbranche, zowel met retail als met het opzetten en uitbouwen van importdistributienetwerken. Na geruime tijd actief te zijn geweest als directeur/eigenaar van een Mazda-dealerbedrijf, stond Vroegop aan de wieg van de marktintroductie in ons land van Smart, waarvoor hij gedurende vijfeneenhalf jaar het distributienetwerk op poten zette. Vervolgens werd hij in 2003 door Cadillac Europe als Director Sales van de nieuwgevormde Cadillac-organisatie in Europa. Kroymans Hummer Europe staat sinds 1 juli 2005 onder leiding van Peter Gabriëls. Momenteel is Kroymans officieel verantwoordelijk voor de sales & marketing van Hummer in de Benelux en Duitsland. Tegen het einde van 2006 wil het merk officiële vertegenwoordigingen hebben in 26 Europese landen. Ewoud Vroegop wordt opgevolgd door Malcolm Wade, de huidige Managing Director van de Britse Cadillac & Corvette-organisatie. Vanuit het Europese hoofdkantoor in Breukelen zal Wade per 1 januari zijn nieuwe baan combineren met zijn huidige verantwoordelijkheden voor de Engelse markt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding