Elk jaar verschijnt in december de Ultimate Gift Guide, vol ultieme cadeaus. Spyker was als één van 21 opties opgenomen. Baas Victor Muller van Spyker zegt dat hij daardoor diverse auto’s heeft verkocht, onder andere aan beroemdheden. Zo zou Jennifer Lopez een C8 Spider hebben besteld voor haar man Marc Anthony (een miniatuur van de auto lag reeds onder de kerstboom). Spyker is eveneens verkozen als ‘Best New Exotic Car 2006′ door de Exotic Car Buyers Guide. Volgens Muller zijn de 25 auto’s van de Limited Edition van de film Basic Instinct 2 Laviolette bijna uitverkocht. De film – met Sharon Stone in de hoofdrol – komt in maart uit. Spyker staat momenteel (tot 15 januari) met vier auto’s – waaronder de filmauto – op de LA Auto Show in Los Angeles. In Genève (maart) introduceert men de veelbesproken Spyker D12 Peking-to-Paris SSUV (Super SportsUtility Vehicle).

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding