Martin van Keulen uit Rotterdam kreeg uit handen van Stelios de hoofdprijs van de ‘sweepstake’ van easyMobile. Onder het motto ‘mobiel bellen; mobiel transport’ konden deelnemers aan de wedstrijd onder meer een Peugeot 1007 winnen. easyMobile.nl is een samenwerking van Telmore International Holding (de dochteronderneming van het Deense telecombedrijf TDC) en de easyGroup van de markante Griek. In oktober startte het bedrijf in Nederland met de marktintroductie waar ook een straatcampagne (met krasloten) bij hoorde. De easyMobile promotieteams hebben zich verplaatst in Peugeots. De Peugeot 1007 is overigens niet door Stelios (tweede van links) betaald maar ter beschikking gesteld door Peugeot Nederland. Daarom was ook directeur Xavier Peugeot (tweede van rechts) bij de prijsuitreiking aanwezig.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding