Volgens de oorspronkelijke planning was afgelopen vrijdag, 24 februari, de laatste dag waarop men zich kandidaat kon stellen. Op dat moment hadden zich vijftig mensen aangemeld, de helft van het aantal waarop organisator Innovam had gehoopt. "In voorgaande jaren is telkens gebleken dat zich na de officiële sluitingsdag toch nog mensen melden. Dat zal ditmaal niet anders zijn", zegt een Innovam-woordvoerster. Bij de inschrijvingen toont het gebonden kanaal de meeste animo: veertig deelnemers werken bij een merkdealer, de overige tien inschrijvers vertegenwoordigen het universele garagebedrijf. Behalve om de eer strijden de kandidaten ook om prijzen. Voor de winnaar staat een gevulde gereedschapswagen van Gedore klaar. Bovendien geeft Bovemij Verzekeringen de nieuwe Autotechicus van het Jaar een gratis autoverzekering van één jaar. Webasto legt voor de vijf finalisten (18 mei) een exemplaar klaar van zijn ruitensproeisysteem HotShot. Bovendien geeft Innovam aan het bedrijf dat de Autotechnicus van het Jaar 2006 levert een opleidingencheque ter waarde van 2.500 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding