Voor Jaap Rijnbende, die sinds 2000 met zijn eigen label is gevestigd aan de Maasstraat in Amsterdam, was het niet de eerste activiteit in het gebouw van DaimlerChrysler Nederland. Vorig jaar al organiseerde hij er de geslaagde presentatie van zijn internet-lifestylemagazine Chatwalk. Tijdens de huidige modeshow 'be my guest' werd een weg aangelegd, waarover de Mercedes-Benz oldtimers met vijftien mannequins reden. Zo werden in totaal zo’n dertig haute couture ensembles geshowd met een duidelijke verwijzing naar de glamour van de jaren vijftig en zestig, de tijd van Jackie Kennedy. Maar er stonden ook modellen uit het actuele programma van Mercedes-Benz en Maybach in het zogenoemde Atrium opgesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding