Het tv-programma Lotte op Talpa en de Peugeot 107 zelf staan centraal. Bezoekers van een speciale ‘Mijn Peugeot 107’-site dienen een ‘eigen virtuele Peugeot 107′ te ontwerpen. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen gaan naar Peugeot’s actiesite ( www.mijnpeugeot107.nl) . Driekwart van de bezoekers heeft tot nu toe meegedaan aan de wedstrijd, aldus Johan den Heijer van bureau Moses, de partij achter de campagne. Op de site kunnen deelnemers in een virtuele omgeving een ‘eigen’ Peugeot 107 ontwerpen. De maker van het ontwerp dat in een week het meest bekeken is, ontvangt de weekprijs, aldus Emerce/Adformatie. Daarnaast is er een eindwinnaar – het allerbeste ontwerp – die als prijs een fysieke uitvoering van de zelf ontworpen Peugeot 107 ontvangt. De actie duurt zeven weken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding