De Bosch Diesel Service-activiteiten op het gebied van onderhoud, revisie en after sales services worden bij Lasaulec uitgevoerd vanuit de werkplaatsen in Drachten en Weert. De Friese grossiersorganisatie biedt haar klanten een compleet ‘Bosch’ pakket aan. Dit bevat onder meer levering van onderdelen en equipment, ondersteuning en invulling van het Bosch Car Service garagepakket en nu ook technische kennis en dienstverlening vanuit het Bosch Diesel Center. Een extra service naast de standaarddiensten is de eigen Dieseladvieslijn: 0900 – 255 0255. Klanten krijgen van Lasaulec Services een advies op maat door Bosch opgeleide service dieselmonteurs. De monteurs kunnen gebruikmaken van de beschikbare technische bibliotheek in Drachten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding