Tijdens de volgende ronde ligt de nadruk op praktische vaardigheden: iedere deelnemer krijgt vijf kleinere opdrachten van een half uur, waarna een grote opdracht volgt van 2,5 uur. De tien deelnemers (in alfabetische volgorde) aan de halve finale zijn: Cor Bels, Wittebrug Autogroep, Den Haag; Marco Berrevoets, Zwartepoorte Automobielen BV, Goes; Ruud van Hamersveld, Autobedrijf Poll, Huizen; Piet Huijbregts, Garage Huijbregts, Reusel; Roeland Kreling, Arend Motors, ’s Hertogenbosch; Richard de Mol, AutoTeam Goes, Goes; Harrie Petter, Furness Car Meppel, Meppel; Jan Schouwenaar, Van Oeveren-Vervaet BV, Goes; Frans Strous, Autobedrijf Oolbekkink, Hoogeveen; Erwin Wolting, Autodrome Emmen, Emmen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding