Het gratis W-Kalos-pakket, dat volgens Chevrolet een waarde van zevenhonderd euro vertegenwoordigt, bestaat uit een in carrosseriekleur gespoten dakspoiler, vijftien inch lichtmetalen wielen en een "opvallende en tijdelijke" W-Kalos striping. Hoe tijdelijk die striping is, lijkt sterk afhankelijk van de prestaties van Oranje: vliegen ‘we’ er al in de eerste ronde uit, dan zal niemand nog graag met deze vorm van decoratie rondrijden. Maar voorlopig is de pr-afdeling van Chevrolet nog volop in WK-stemming. In het persbericht meldt zij dat de kopers van een W-Kalos “maximaal scoren”, dat de extra’s “een schot voor open doel” vormen, het model “een absolute topscorer” is en “inmiddels in de opstelling van de Chevrolet-distributeurs” staat. Nu maar hopen dat een falend Oranje Chevrolet niet buitenspel zet.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding