In de campagne wordt de Nederlandse samenleving ‘geteisterd door een nooit eerder vertoonde golf van geweld’. Auto’s en abri’s raken zwaar beschadigd. De sporen lijken er op te wijzen dat de vernielingen worden aangericht door een (wild) beest, vermoedelijk met horens. Politie en andere hulpdiensten staan vooralsnog machteloos. Een woordvoerder meldt dat alle vernielde voertuigen compacte ‘dertien-in-een-dozijn-wagens’ zijn. Daarbij slaat de dader uitsluitend toe op plaatsen waar doorgaans niets spannends gebeurt. De politie hoopt de geweldsgolf zo snel mogelijk te kunnen stoppen, maar vooralsnog vordert het onderzoek moeizaam. De woordvoerder zegt dan ook met bezorgdheid uit te kijken naar de komende paasdagen: “Vooral op tweede paasdag zien we altijd enorme stromen ‘saaie auto’s’ op weg naar man-onvriendelijke plekken.” De sleutel tot de oplossing is te vinden op www.ramrash.com .

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding