Sixt rent-a-car belettert haar nieuwe vrachtwagenvloot met gigantische vuurspuwende draken. De uitdrukking ‘met de vlam in de pijp’ krijgt volgens het autoverhuurbedrijf een nieuwe dimensie. De exposurewaarde van autobelettering is enorm. De gestage toename van het wegverkeer levert een steeds groter miljoenenpubliek. Sixt maakt graag gebruik van dit, voor het bedrijf zeer voordelige, buitenreclamemedium. Met de nieuwe beletteringscampagne verwacht het bedrijf zijn naamsbekendheid te verhogen. Sixt wil er ook mee opvallen ‘op een onderhoudende manier’ zodat haar imago in Nederland sterker wordt. Sixt breidt het bestel- en vrachtwagenpark in 2006 verder uit. Het bedrijf verhuurt van Renault Kangoo met drie kubieke meter inhoud tot een MAN met ruim veertig kuub. In Nederland heeft Sixt bijna tachtig verhuurstations.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding