www.garantoccasion.nl biedt een garantiepakket dat bestaat uit een door Profile Tyrecenter uitgevoerde aankoopkeuring met keuringsrapport, controle van kilometerechtheid via de stichting Nationale Auto Pas en bij auto’s ouder dan drie jaar een APK-keuring. Daarnaast krijgt de verkopende partij vier maanden lang een advertentie in een speciale rubriek op de website van het autoblad Auto Week en een eigen account op Mijn Garant Occasion. De garantie van zes maanden voor de koper wordt verzekerd door The Warranty Group. Bram Versfelt, Directeur Garant Occasion: “In Nederland worden jaarlijks circa achthonderdduizend auto’s ver- en gekocht, zonder tussenkomst van het autobedrijf.” Voor de kijker van links naar rechts treft u aan: Perry Dizij; The Warranty Group, Bram Versfelt; Garant Occasion, Eric Ariëns; Sanoma Men’s Magazines en Luc van Bussel; Profile Tyrecenter Benelux.