Marktexpert vergelijkt prestaties occasionverkoop

Hoe goed presteert mijn bedrijf met de verkoop van tweedehands (bedrijfs)wagens? Hoe kan ik het beter doen dan mijn concurrent? Een antwoord op die en andere occasionvragen belooft Marktexpert, een nieuw softwareprogramma van CRM Used Car Management.

Abonnees kunnen online belangrijke gegevens raadplegen, zoals het potentieel van hun lokale occasionmarkt. Hun eigen prestaties worden berekend aan de hand van zes criteria: verkoop, voorraadhoogte, omloopsnelheid, statijd, marktaandeel en concurrentiepositie. De gegevens worden eens per maand bijgewerkt en dertien maanden lang vastgelegd. Van ieder criterium kan het autobedrijf zichzelf op drie niveaus de maat laten nemen: Niveau 1: de prestatie ten opzichte van de eigen doelstelling; Niveau 2: de prestatie ten opzichte van het gemiddelde in de vergelijkingsgroep; Niveau 3: de prestatie ten opzichte van de twintig procent beste bedrijven uit de vergelijkingsgroep. Binnen MarktExpert vindt de gebruiker verder per meetpunt tips en trucs om nog meer uit de afdeling gebruikte (bedrijfs)auto’s te halen. Standaard is een aantal overzichten te downloaden, zoals een voorraadlijst, verkoop- of statijdenoverzicht. Ook zijn de onderliggende marktcijfers uit het systeem te halen, voor analyse op ‘maatwerkniveau’ . Marktexpert draait vanaf 1 juli en beleeft in september zijn officiële marktintroductie. Het wordt ondersteund door gegevensprovider VWE en kost 32,50 euro per maand. Er is een gratis probeerperiode van twee maanden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marktexpert vergelijkt prestaties occasionverkoop - Automobielmanagement.nl

Marktexpert vergelijkt prestaties occasionverkoop

Hoe goed presteert mijn bedrijf met de verkoop van tweedehands (bedrijfs)wagens? Hoe kan ik het beter doen dan mijn concurrent? Een antwoord op die en andere occasionvragen belooft Marktexpert, een nieuw softwareprogramma van CRM Used Car Management.

Abonnees kunnen online belangrijke gegevens raadplegen, zoals het potentieel van hun lokale occasionmarkt. Hun eigen prestaties worden berekend aan de hand van zes criteria: verkoop, voorraadhoogte, omloopsnelheid, statijd, marktaandeel en concurrentiepositie. De gegevens worden eens per maand bijgewerkt en dertien maanden lang vastgelegd. Van ieder criterium kan het autobedrijf zichzelf op drie niveaus de maat laten nemen: Niveau 1: de prestatie ten opzichte van de eigen doelstelling; Niveau 2: de prestatie ten opzichte van het gemiddelde in de vergelijkingsgroep; Niveau 3: de prestatie ten opzichte van de twintig procent beste bedrijven uit de vergelijkingsgroep. Binnen MarktExpert vindt de gebruiker verder per meetpunt tips en trucs om nog meer uit de afdeling gebruikte (bedrijfs)auto’s te halen. Standaard is een aantal overzichten te downloaden, zoals een voorraadlijst, verkoop- of statijdenoverzicht. Ook zijn de onderliggende marktcijfers uit het systeem te halen, voor analyse op ‘maatwerkniveau’ . Marktexpert draait vanaf 1 juli en beleeft in september zijn officiële marktintroductie. Het wordt ondersteund door gegevensprovider VWE en kost 32,50 euro per maand. Er is een gratis probeerperiode van twee maanden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding