Van Eendenburg wint verkiezing Mijn Autobedrijf

Autobedrijf Van Eendenburg uit Brielle mag zich tooien met de titel 'Mijn Autobedrijf van het Jaar'.

Tijdens de ABA-ledendag in theater ’t Spant! in Bussum kwam het bedrijf als winnaar uit de bus. Gestemd werd door bezoekers van de ledendag en – eerder – klanten en een professionele jury. De verkiezing, een initiatief van Bovag-ABA, vond voor de eerte keer plaats. Het past in de strategie van de ABA om de voordelen van onafhankelijke autobedrijven sterker over het voetlicht te brengen. De verkiezing ging in februari van start. Via www.mijnautobedrijf.nl konden mensen hun tevredenheid uiten over hun onafhankelijk autobedrijf. Criteria waren: servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook kon het publiek een algemene waardering geven, in de vorm van een rapportcijfer. Via de website kwamen ruim vijfduizend reacties binnen. De vakjury en de aanwezigen op de ABA-ledendag kozen gisteravond de definitieve winnaar. Behalve Van Eendeburg waren ook Autobedrijf Jan Wals (Ilpendam) en Autobedrijf Scheers (Giesbeek) kandidaten voor de prijs. Het RTL-programma ‘AutoXperience’ zendt binnenkort een portret uit van Autobedrijf Van Eendenburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van Eendenburg wint verkiezing Mijn Autobedrijf - Automobielmanagement.nl

Van Eendenburg wint verkiezing Mijn Autobedrijf

Autobedrijf Van Eendenburg uit Brielle mag zich tooien met de titel 'Mijn Autobedrijf van het Jaar'.

Tijdens de ABA-ledendag in theater ’t Spant! in Bussum kwam het bedrijf als winnaar uit de bus. Gestemd werd door bezoekers van de ledendag en – eerder – klanten en een professionele jury. De verkiezing, een initiatief van Bovag-ABA, vond voor de eerte keer plaats. Het past in de strategie van de ABA om de voordelen van onafhankelijke autobedrijven sterker over het voetlicht te brengen. De verkiezing ging in februari van start. Via www.mijnautobedrijf.nl konden mensen hun tevredenheid uiten over hun onafhankelijk autobedrijf. Criteria waren: servicebereidheid, vriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook kon het publiek een algemene waardering geven, in de vorm van een rapportcijfer. Via de website kwamen ruim vijfduizend reacties binnen. De vakjury en de aanwezigen op de ABA-ledendag kozen gisteravond de definitieve winnaar. Behalve Van Eendeburg waren ook Autobedrijf Jan Wals (Ilpendam) en Autobedrijf Scheers (Giesbeek) kandidaten voor de prijs. Het RTL-programma ‘AutoXperience’ zendt binnenkort een portret uit van Autobedrijf Van Eendenburg.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding