Trucktechnicus in de spotlights

De inschrijving voor de verkiezing van de Trucktechnicus van het Jaar 2007 is van start gegaan.

Werknemers in de branche kunnen zich tot 17 augustus aanmelden voor de voorronde, die op meerdere locaties plaatsvindt. Bovendien maken zij door deelname kans op twee BKS-certificaten. De allerbeste wordt in de finale op 26 oktober tijdens de BedrijfsautoRAI uitgeroepen tot Trucktechnicus van het Jaar 2007. Aanmelden kan door het formulier op www.trucktechnicusvanhetjaar.nl in te vullen. De verkiezing van de Autotechnicus van het Jaar, waaraan de eerste jaren ook trucktechnici deelnamen, wordt sinds 2002 georganiseerd door Innovam en mogelijk gemaakt door stichting OOMT. Dit jaar wordt voor de tweede keer een afzonderlijke verkiezing georganiseerd voor trucktechnici, om het verschil tussen beide vakgebieden te onderstrepen. Uitzend- en detacheringsbureau MainTec Mobiele Techniek is hoofdsponsor van de verkiezing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Trucktechnicus in de spotlights - Automobielmanagement.nl

Trucktechnicus in de spotlights

De inschrijving voor de verkiezing van de Trucktechnicus van het Jaar 2007 is van start gegaan.

Werknemers in de branche kunnen zich tot 17 augustus aanmelden voor de voorronde, die op meerdere locaties plaatsvindt. Bovendien maken zij door deelname kans op twee BKS-certificaten. De allerbeste wordt in de finale op 26 oktober tijdens de BedrijfsautoRAI uitgeroepen tot Trucktechnicus van het Jaar 2007. Aanmelden kan door het formulier op www.trucktechnicusvanhetjaar.nl in te vullen. De verkiezing van de Autotechnicus van het Jaar, waaraan de eerste jaren ook trucktechnici deelnamen, wordt sinds 2002 georganiseerd door Innovam en mogelijk gemaakt door stichting OOMT. Dit jaar wordt voor de tweede keer een afzonderlijke verkiezing georganiseerd voor trucktechnici, om het verschil tussen beide vakgebieden te onderstrepen. Uitzend- en detacheringsbureau MainTec Mobiele Techniek is hoofdsponsor van de verkiezing.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding