Autobytel.nl en Lammers Support werken samen

Lammers zorgt voor meer leads, Autobytel voor een management systeem zodat ze ook wat opleveren.

De Lammers Support Group heeft een marketingconcept ontwikkeld voor dealers: de Customer Generator. Daarmee kan het showroombezoek sterk vergroot worden. Maar het uiteindelijke resultaat staat pas als de order getekend is, vandaar dat de ‘lead-generering’ naadloos moet overgaan in een goede lead-opvolging. Autobytel.nl faciliteert een lead management systeem (LMS), waarmee dealerbedrijven al hun leads gestructureerd kunnen opvolgen van eerste interesse tot en met de aflevering. Koppelingen zoals met de voertuiggegevens van RDW zorgen er voor dat de dealer een kwalitatief hoogwaardige database opbouwt. Sinds maart van dit jaar is dat een belangrijk onderwerp geworden. Fiat-dealer J. van den Heuvel is de eerste dealer die met drie vestigingen in de regio Nijmegen gebruik maakt van deze gecombineerde dienst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autobytel.nl en Lammers Support werken samen - Automobielmanagement.nl

Autobytel.nl en Lammers Support werken samen

Lammers zorgt voor meer leads, Autobytel voor een management systeem zodat ze ook wat opleveren.

De Lammers Support Group heeft een marketingconcept ontwikkeld voor dealers: de Customer Generator. Daarmee kan het showroombezoek sterk vergroot worden. Maar het uiteindelijke resultaat staat pas als de order getekend is, vandaar dat de ‘lead-generering’ naadloos moet overgaan in een goede lead-opvolging. Autobytel.nl faciliteert een lead management systeem (LMS), waarmee dealerbedrijven al hun leads gestructureerd kunnen opvolgen van eerste interesse tot en met de aflevering. Koppelingen zoals met de voertuiggegevens van RDW zorgen er voor dat de dealer een kwalitatief hoogwaardige database opbouwt. Sinds maart van dit jaar is dat een belangrijk onderwerp geworden. Fiat-dealer J. van den Heuvel is de eerste dealer die met drie vestigingen in de regio Nijmegen gebruik maakt van deze gecombineerde dienst.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding