Autobedrijf adverteert als eerste op websites publieke omroep

Citroëndealer De Jong’s Autobedrijven is het eerste bedrijf dat regionale commercials uitzendt op uitzendinggemist.nl en andere sites van de publieke omroep.

De commercial is uitsluitend gericht op internetgebruikers die wonen en werken in de regio waar De Jong actief is. Het bedrijf heeft showrooms in Leiderdorp, Hillegom, Katwijk en Hoofddorp. Gegevens over onder meer de woonplaats van de kijker zijn gekoppeld aan het IP-adres. Hierdoor kan de commercial die relevant is voor kijkers in een bepaalde regio in diezelfde regio ook op de publieke websites worden vertoond. “Met dit nieuwe advertentieconcept maken wij gebruik van de flexibiliteit van internet”, zegt Harold de Jong, eigenaar van de Jong Autobedrijven. “De commercial die ik heb laten produceren is speciaal gemaakt voor onze lokale doelgroep. Ik bereik hen nu via populaire sites zoals uitzendinggemist.nl, bijvoorbeeld voor het acht uur journaal of de Lama’s.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autobedrijf adverteert als eerste op websites publieke omroep - Automobielmanagement.nl

Autobedrijf adverteert als eerste op websites publieke omroep

Citroëndealer De Jong’s Autobedrijven is het eerste bedrijf dat regionale commercials uitzendt op uitzendinggemist.nl en andere sites van de publieke omroep.

De commercial is uitsluitend gericht op internetgebruikers die wonen en werken in de regio waar De Jong actief is. Het bedrijf heeft showrooms in Leiderdorp, Hillegom, Katwijk en Hoofddorp. Gegevens over onder meer de woonplaats van de kijker zijn gekoppeld aan het IP-adres. Hierdoor kan de commercial die relevant is voor kijkers in een bepaalde regio in diezelfde regio ook op de publieke websites worden vertoond. “Met dit nieuwe advertentieconcept maken wij gebruik van de flexibiliteit van internet”, zegt Harold de Jong, eigenaar van de Jong Autobedrijven. “De commercial die ik heb laten produceren is speciaal gemaakt voor onze lokale doelgroep. Ik bereik hen nu via populaire sites zoals uitzendinggemist.nl, bijvoorbeeld voor het acht uur journaal of de Lama’s.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding