Gwen Jansen Business Babe voor Quote

Gwen Jansen van communicatiebureau Jansen-Jager is door het zakenblad Quote uitgeroepen tot Business Babe voor het komende juli-nummer (vanaf 21 juni in de schappen).

De redactie was getipt vanuit de autobranche, waar het bureau een groot aantal klanten heeft. Er volgden een interview en een fotoshoot. Gwen is gefotografeerd voor een favoriet kunstwerk van haar: ‘The Sky is the Limit’ van Eugene Terwindt. Dat is een trap van 23 meter, die de lucht intorent alsof er geen einde aan komt. Reactie van Gwen Jansen: "Ik moest enorm lachen toen ze me belden en dacht dat het om een grap ging. Zo zie ik het nog een beetje. Een mooie grap maar wel erg mooie exposure voor mijn bedrijven JansenJager en Automotive Insiders .”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Gwen Jansen Business Babe voor Quote - Automobielmanagement.nl

Gwen Jansen Business Babe voor Quote

Gwen Jansen van communicatiebureau Jansen-Jager is door het zakenblad Quote uitgeroepen tot Business Babe voor het komende juli-nummer (vanaf 21 juni in de schappen).

De redactie was getipt vanuit de autobranche, waar het bureau een groot aantal klanten heeft. Er volgden een interview en een fotoshoot. Gwen is gefotografeerd voor een favoriet kunstwerk van haar: ‘The Sky is the Limit’ van Eugene Terwindt. Dat is een trap van 23 meter, die de lucht intorent alsof er geen einde aan komt. Reactie van Gwen Jansen: "Ik moest enorm lachen toen ze me belden en dacht dat het om een grap ging. Zo zie ik het nog een beetje. Een mooie grap maar wel erg mooie exposure voor mijn bedrijven JansenJager en Automotive Insiders .”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding