Autoscout 24: radioreclame voor meer webvisite

AutoScout24.nl is gestart met een landelijke radiocampagne om zichzelf nog meer op de kaart te zetten.

Namens de online automarkt zenden Radio 538, Radio 3FM, Veronica en Q-music van juni tot en met december commercials uit met persiflages op Erik Hulzebosch, broertjes De Boer en Geer & Goor. In de spots komt naar voren dat zij razendsnel de juiste auto hebben gevonden. Jurgen Vugts, algemeen directeur AutScout24 Nederland: “In de maand mei hebben we 1,1 miljoen unieke bezoekers naar onze website getrokken. Dat zijn dertigduizend bezoekers per dag. We willen graag nog meer bezoekers naar AutoScout24.nl halen en doen dat door middel van verschillende acties.” Iedere maand geeft AutoScout24 één jaar lang gratis autorijden weg. De winnaars betalen geen wegenbelasting, brandstof en verzekering, want dat neemt AutoScout24 voor zijn rekening. Daarnaast reikt het bedrijf maandelijks twee TomTom’s uit. Automobilisten maken kans op een prijs door hun naam en emailadres via www.autoscout24.nl achter te laten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Autoscout 24: radioreclame voor meer webvisite - Automobielmanagement.nl

Autoscout 24: radioreclame voor meer webvisite

AutoScout24.nl is gestart met een landelijke radiocampagne om zichzelf nog meer op de kaart te zetten.

Namens de online automarkt zenden Radio 538, Radio 3FM, Veronica en Q-music van juni tot en met december commercials uit met persiflages op Erik Hulzebosch, broertjes De Boer en Geer & Goor. In de spots komt naar voren dat zij razendsnel de juiste auto hebben gevonden. Jurgen Vugts, algemeen directeur AutScout24 Nederland: “In de maand mei hebben we 1,1 miljoen unieke bezoekers naar onze website getrokken. Dat zijn dertigduizend bezoekers per dag. We willen graag nog meer bezoekers naar AutoScout24.nl halen en doen dat door middel van verschillende acties.” Iedere maand geeft AutoScout24 één jaar lang gratis autorijden weg. De winnaars betalen geen wegenbelasting, brandstof en verzekering, want dat neemt AutoScout24 voor zijn rekening. Daarnaast reikt het bedrijf maandelijks twee TomTom’s uit. Automobilisten maken kans op een prijs door hun naam en emailadres via www.autoscout24.nl achter te laten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding