Citroën-dealer op website publieke oproep

Citroën-dealer De Jong’s Autobedrijven zendt regionale commercials uit op uitzendinggemist.nl en sites van de publieke omroep.

De samenwerking tussen Ster en ForMe Video maakt internetreclame toegankelijker voor het midden- en kleinbedrijf. ForMe Video produceert de internetcommercials en Ster plaatst deze op de websites van de publieke omroep. De commercial van de Jong Autobedrijven ( Leiderdorp, Hillegom, Katwijk en Hoofddorp) is uitsluitend gericht op internetgebruikers die wonen en werken in de regio waar De Jong actief is. Gegevens over onder andere de woonplaats van de kijker zijn gekoppeld aan het IP-adres. Hierdoor kan de commercial die relevant is voor kijkers in een bepaalde regio in diezelfde regio ook op de publieke websites worden vertoond. Eigenaar De Jong van de Jong Autobedrijven : “Met dit nieuwe advertentieconcept maken wij gebruik van de flexibiliteit van internet. De commercial die ik heb laten produceren, is speciaal gemaakt voor onze lokale doelgroep. Ik bereik hen nu via populaire sites zoals uitzendinggemist.nl, bijvoorbeeld voor het acht uur journaal of de Lama’s.” Een voorproefje van de internetcommercial is te zien op: http://player.formevideo.nl/xkjekp2m/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Citroën-dealer op website publieke oproep - Automobielmanagement.nl

Citroën-dealer op website publieke oproep

Citroën-dealer De Jong’s Autobedrijven zendt regionale commercials uit op uitzendinggemist.nl en sites van de publieke omroep.

De samenwerking tussen Ster en ForMe Video maakt internetreclame toegankelijker voor het midden- en kleinbedrijf. ForMe Video produceert de internetcommercials en Ster plaatst deze op de websites van de publieke omroep. De commercial van de Jong Autobedrijven ( Leiderdorp, Hillegom, Katwijk en Hoofddorp) is uitsluitend gericht op internetgebruikers die wonen en werken in de regio waar De Jong actief is. Gegevens over onder andere de woonplaats van de kijker zijn gekoppeld aan het IP-adres. Hierdoor kan de commercial die relevant is voor kijkers in een bepaalde regio in diezelfde regio ook op de publieke websites worden vertoond. Eigenaar De Jong van de Jong Autobedrijven : “Met dit nieuwe advertentieconcept maken wij gebruik van de flexibiliteit van internet. De commercial die ik heb laten produceren, is speciaal gemaakt voor onze lokale doelgroep. Ik bereik hen nu via populaire sites zoals uitzendinggemist.nl, bijvoorbeeld voor het acht uur journaal of de Lama’s.” Een voorproefje van de internetcommercial is te zien op: http://player.formevideo.nl/xkjekp2m/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding