Kees Top wil terug naar af

Directeur Kees Top van het in surseance verkerende Van Doorn & Top hoopt op een voortzetting van zijn ‘oude eigen vestigingen’ Apeldoorn en Arnhem.

Inmiddels is de locatie Lelystad aan Hans Mafait verkocht, zijn er verregaande gesprekken over Zwolle en staan de vestigingen in Hilversum en Almere in de verkoop. “Vanmiddag praten we over de vestiging in Zwolle en morgen hebben we een vergadering met onze crediteuren. Daar komen we uit, ben ik van overtuigd.” Aandeelhouder Top erkent dat de holding is gestruikeld over de problemen die een goede operationele implementatie van de aangekochte Van Asselt-vestigingen met zich meebrachten. “Ik wilde het bijltje er niet bij neergooien. Ik heb lange tijd, misschien wel te lang, gedacht dat we de nieuwe vestigingen wel op de rit kregen.” Tevreden is Kees Top wel over de medewerking van de importeurs Alfa en Fiat. “We hebben weliswaar geen nieuwe auto’s in de showroom staan, maar anderzijds scheelt ons dat een behoorlijk maandbedrag. Dat kunnen we nu wel even gebruiken. Ten tweede kan ik gelukkig via de vestiging Nijkerkerveen wel leveren. Met de onderdelenvoorziening zijn er geen problemen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Kees Top wil terug naar af - Automobielmanagement.nl

Kees Top wil terug naar af

Directeur Kees Top van het in surseance verkerende Van Doorn & Top hoopt op een voortzetting van zijn ‘oude eigen vestigingen’ Apeldoorn en Arnhem.

Inmiddels is de locatie Lelystad aan Hans Mafait verkocht, zijn er verregaande gesprekken over Zwolle en staan de vestigingen in Hilversum en Almere in de verkoop. “Vanmiddag praten we over de vestiging in Zwolle en morgen hebben we een vergadering met onze crediteuren. Daar komen we uit, ben ik van overtuigd.” Aandeelhouder Top erkent dat de holding is gestruikeld over de problemen die een goede operationele implementatie van de aangekochte Van Asselt-vestigingen met zich meebrachten. “Ik wilde het bijltje er niet bij neergooien. Ik heb lange tijd, misschien wel te lang, gedacht dat we de nieuwe vestigingen wel op de rit kregen.” Tevreden is Kees Top wel over de medewerking van de importeurs Alfa en Fiat. “We hebben weliswaar geen nieuwe auto’s in de showroom staan, maar anderzijds scheelt ons dat een behoorlijk maandbedrag. Dat kunnen we nu wel even gebruiken. Ten tweede kan ik gelukkig via de vestiging Nijkerkerveen wel leveren. Met de onderdelenvoorziening zijn er geen problemen.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding