Nieuwe catalogus Lasaulec: 1284 A4-tjes

Lasaulec heeft de kern van zijn industrieassortiment en een selectie van zijn automotive producten gebundeld in een full color catalogus. Hij is 1286 A4-pagina’s dik.

Bij ieder artikel staan in tabelvorm de kenmerken, met een omschrijving en afbeelding. Hoewel de nadruk ligt op industriële toepassing bevat het boekwerk ook gereedschappen, bevestigingsmaterialen en chemieproducten als accuwater, koelvloeistof en motorolie. De catalogus wordt in de markt gezet als twee-eenheid met de Lasaulec Webshop. Waar het boek vooral overzicht en uitgebreide productinformatie bevat, biedt de webshop de gebruiker met name bestelgemak. “De omschrijvingen en foto’s in deze catalogus van Lasaulec zijn gesynchroniseerd met de Lasaulec Webshop, zodat beiden één taal spreken”, aldus Cees Daalmeijer, Algemeen Directeur van Lasaulec.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe catalogus Lasaulec: 1284 A4-tjes - Automobielmanagement.nl

Nieuwe catalogus Lasaulec: 1284 A4-tjes

Lasaulec heeft de kern van zijn industrieassortiment en een selectie van zijn automotive producten gebundeld in een full color catalogus. Hij is 1286 A4-pagina’s dik.

Bij ieder artikel staan in tabelvorm de kenmerken, met een omschrijving en afbeelding. Hoewel de nadruk ligt op industriële toepassing bevat het boekwerk ook gereedschappen, bevestigingsmaterialen en chemieproducten als accuwater, koelvloeistof en motorolie. De catalogus wordt in de markt gezet als twee-eenheid met de Lasaulec Webshop. Waar het boek vooral overzicht en uitgebreide productinformatie bevat, biedt de webshop de gebruiker met name bestelgemak. “De omschrijvingen en foto’s in deze catalogus van Lasaulec zijn gesynchroniseerd met de Lasaulec Webshop, zodat beiden één taal spreken”, aldus Cees Daalmeijer, Algemeen Directeur van Lasaulec.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding