Amsterdams bureau krijgt account BMW motorfietsen

Het reclamebureau 180 Amsterdam is benoemd tot internationaal creatief bureau voor het wereldwijde account van BMW Motorrad, de motorfietsendivisie.

Het bureau wordt verantwoordelijk voor zowel de creatieve als conceptuele kant van de merken die onder BMW Motorrad vallen. Daarbij gaat om pr, events, film, tv, digitaal, print en outdoorreclame. BMW koos 180 vanwege ‘de passie voor BMW Motorrad’ en de mogelijkheid meerdere middelen in te zetten. Het account wordt aangestuurd vanuit Amsterdam maar met hulp van 180 LA in Santa Monica.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Amsterdams bureau krijgt account BMW motorfietsen - Automobielmanagement.nl

Amsterdams bureau krijgt account BMW motorfietsen

Het reclamebureau 180 Amsterdam is benoemd tot internationaal creatief bureau voor het wereldwijde account van BMW Motorrad, de motorfietsendivisie.

Het bureau wordt verantwoordelijk voor zowel de creatieve als conceptuele kant van de merken die onder BMW Motorrad vallen. Daarbij gaat om pr, events, film, tv, digitaal, print en outdoorreclame. BMW koos 180 vanwege ‘de passie voor BMW Motorrad’ en de mogelijkheid meerdere middelen in te zetten. Het account wordt aangestuurd vanuit Amsterdam maar met hulp van 180 LA in Santa Monica.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding