Ford nieuwe sponsor Euro Disney

Ford wordt de officiële autopartner voor Disney Resort Paris.

De Franse vestiging van Ford Motor Company en Euro Disney hebben een overeenkomst gesloten. Als onderdeel van de overeenkomst gaat Ford ook sponsormogelijkheden onderzoeken voor een attractie. De samenwerking gaat leiden tot gezamenlijke marketingsactiviteiten in Europa. Ford vindt dat Ford en Disney dezelfde waarden vertegenwoordigen. De Ford C-Max wordt de officiële sponsorauto van de vijftiende verjaardag van Disney Parijs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ford nieuwe sponsor Euro Disney - Automobielmanagement.nl

Ford nieuwe sponsor Euro Disney

Ford wordt de officiële autopartner voor Disney Resort Paris.

De Franse vestiging van Ford Motor Company en Euro Disney hebben een overeenkomst gesloten. Als onderdeel van de overeenkomst gaat Ford ook sponsormogelijkheden onderzoeken voor een attractie. De samenwerking gaat leiden tot gezamenlijke marketingsactiviteiten in Europa. Ford vindt dat Ford en Disney dezelfde waarden vertegenwoordigen. De Ford C-Max wordt de officiële sponsorauto van de vijftiende verjaardag van Disney Parijs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding