SchadevakTotaal definitief buiten Autovakjaren

Libema verschuift de beurs SchadevakTotaal naar 9,10 en 11 januari 2008 in de Brabanthallen.

Organisator Dirk Brink kiest nu toch voor een beurs éénmaal in de twee jaar in de niet-Autovak-jaren. Volgens Brink was er wel animo voor de beurs in de tweede week van september van dit jaar, maar reageerde hij op de wens van een nog grotere groep potentiële deelnemers die aangaven in de Autovakloze jaren wel mee te willen doen. “SchadevakTotaal richt zich met name op fabrikanten, importeurs en leveranciers die op nationaal niveau werken, waarbij we tevens België bij betrekken.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

SchadevakTotaal definitief buiten Autovakjaren - Automobielmanagement.nl

SchadevakTotaal definitief buiten Autovakjaren

Libema verschuift de beurs SchadevakTotaal naar 9,10 en 11 januari 2008 in de Brabanthallen.

Organisator Dirk Brink kiest nu toch voor een beurs éénmaal in de twee jaar in de niet-Autovak-jaren. Volgens Brink was er wel animo voor de beurs in de tweede week van september van dit jaar, maar reageerde hij op de wens van een nog grotere groep potentiële deelnemers die aangaven in de Autovakloze jaren wel mee te willen doen. “SchadevakTotaal richt zich met name op fabrikanten, importeurs en leveranciers die op nationaal niveau werken, waarbij we tevens België bij betrekken.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding