TV-commercial Mercedes met F1-coureurs

F1-coureurs Alonso en Hamilton zijn het middelpunt in een tv-commercial. Ook Häkkinen doet mee.

Het zestig seconden lange filmpje is vanaf 20 juli te bekijken is bij Mercedes-Benz TV op www.mercedes-benz.tv. Bovendien is de nieuwe commercial vanaf 21 juli te zien op diverse internationale tv-zenders. In de nieuwe Mercedes-Benz tv-commercial bewijzen Fernando Alonso en Lewis Hamilton dat racen hun grote passie is. In humoristische scènes maken zij duidelijk dat zij – op vriendelijke wijze – altijd en overal van elkaar willen winnen. Niet alleen op de internationale circuits maar ook bij de hotelreceptie, in de sportschool en in de sauna. De commercial heeft een luchtige insteek. De twee Mercedes-Benz coureurs zijn verwikkeld in een ‘stevige competitie’. De huidige aanvoerder van het rijderskampioenschap, Lewis Hamilton, wint nipt een race van de huidige nummer twee, Fernando Alonso. Hamilton viert zijn zege al in de cockpit, met een brede grijns en een juichend gebaar. Als het duo korte tijd later in een Mercedes-Benz C 63 AMG en CLK 63 AMG Black Series naar het hotel rijdt, is Hamilton afgeleid door een mooie vrouw. Alonso sprint daarom als eerste weg bij een verkeerslicht. De wedstrijd tussen de twee coureurs gaat door bij de hotelreceptie, op weg van en naar de hotelkamers en in de sauna. Geen van beiden geeft een millimeter toe aan de ander. Dat resulteert in een uitputtingsslag in de sauna, maar daar blijkt de ervaren Mika Häkkinen de echte winnaar. Niet zo gek, want een Fin weet natuurlijk alles van sauna’s. De rivaliserende coureurs tonen het karakter dat dergelijke mannen past en er kan zelfs een glimlach vanaf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

TV-commercial Mercedes met F1-coureurs - Automobielmanagement.nl

TV-commercial Mercedes met F1-coureurs

F1-coureurs Alonso en Hamilton zijn het middelpunt in een tv-commercial. Ook Häkkinen doet mee.

Het zestig seconden lange filmpje is vanaf 20 juli te bekijken is bij Mercedes-Benz TV op www.mercedes-benz.tv. Bovendien is de nieuwe commercial vanaf 21 juli te zien op diverse internationale tv-zenders. In de nieuwe Mercedes-Benz tv-commercial bewijzen Fernando Alonso en Lewis Hamilton dat racen hun grote passie is. In humoristische scènes maken zij duidelijk dat zij – op vriendelijke wijze – altijd en overal van elkaar willen winnen. Niet alleen op de internationale circuits maar ook bij de hotelreceptie, in de sportschool en in de sauna. De commercial heeft een luchtige insteek. De twee Mercedes-Benz coureurs zijn verwikkeld in een ‘stevige competitie’. De huidige aanvoerder van het rijderskampioenschap, Lewis Hamilton, wint nipt een race van de huidige nummer twee, Fernando Alonso. Hamilton viert zijn zege al in de cockpit, met een brede grijns en een juichend gebaar. Als het duo korte tijd later in een Mercedes-Benz C 63 AMG en CLK 63 AMG Black Series naar het hotel rijdt, is Hamilton afgeleid door een mooie vrouw. Alonso sprint daarom als eerste weg bij een verkeerslicht. De wedstrijd tussen de twee coureurs gaat door bij de hotelreceptie, op weg van en naar de hotelkamers en in de sauna. Geen van beiden geeft een millimeter toe aan de ander. Dat resulteert in een uitputtingsslag in de sauna, maar daar blijkt de ervaren Mika Häkkinen de echte winnaar. Niet zo gek, want een Fin weet natuurlijk alles van sauna’s. De rivaliserende coureurs tonen het karakter dat dergelijke mannen past en er kan zelfs een glimlach vanaf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding