Senior en junior Autotechnicus vh Jaar bij Honda

Een strijd tussen zeventig Honda-technici leverde twee winnaars op.

Johan Zwiers en Michel van Kasteren mogen zich ‘Nederlandse Honda Autotechnicus van het Jaar 2007’ noemen. Tijdens een feestelijk diner met alle finalisten kreeg het tweetal de titel uitgereikt. De winnaars vertegenwoordigen Nederland tijdens de Europese finalestrijd eind november in Amsterdam. Tijdens de twee voorrondes mochten de zeventig deelnemers hun overall thuislaten: ze kregen twintig theorievragen over allerlei facetten van de Honda-techniek. De twintig deelnemers met de hoogste score konden de overall aantrekken voor de praktijkfinale die gehouden werd bij Honda Nederland in Schiphol-Rijk. Onder hen waren vijf juniortechnici (jonger dan 23 jaar en minder dan drie jaar ervaring). Na een dag verwoed werken met diagnosesystemen en andere gereedschappen konden de winnaars worden aangewezen. De juniorentitel is voor Johan Zwiers van Autobedrijf Borghstede in Hoogeveen. Michel van Kasteren, werkzaam bij Auto HerVen in ’s Hertogenbosch pakte de titel bij de senioren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Senior en junior Autotechnicus vh Jaar bij Honda - Automobielmanagement.nl

Senior en junior Autotechnicus vh Jaar bij Honda

Een strijd tussen zeventig Honda-technici leverde twee winnaars op.

Johan Zwiers en Michel van Kasteren mogen zich ‘Nederlandse Honda Autotechnicus van het Jaar 2007’ noemen. Tijdens een feestelijk diner met alle finalisten kreeg het tweetal de titel uitgereikt. De winnaars vertegenwoordigen Nederland tijdens de Europese finalestrijd eind november in Amsterdam. Tijdens de twee voorrondes mochten de zeventig deelnemers hun overall thuislaten: ze kregen twintig theorievragen over allerlei facetten van de Honda-techniek. De twintig deelnemers met de hoogste score konden de overall aantrekken voor de praktijkfinale die gehouden werd bij Honda Nederland in Schiphol-Rijk. Onder hen waren vijf juniortechnici (jonger dan 23 jaar en minder dan drie jaar ervaring). Na een dag verwoed werken met diagnosesystemen en andere gereedschappen konden de winnaars worden aangewezen. De juniorentitel is voor Johan Zwiers van Autobedrijf Borghstede in Hoogeveen. Michel van Kasteren, werkzaam bij Auto HerVen in ’s Hertogenbosch pakte de titel bij de senioren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding