Maserati Car Configurator: ruim vier miljoen variaties

Maserati zegt ’s werelds meest geavanceerde Car Configurator te hebben gelanceerd.

Via www.configurator.maserati.com kunnen klanten virtueel hun persoonlijke GranTurismo tot in detail samenstellen. In totaal zijn meer dan vier miljoen verschillende configuraties mogelijk. De speciale ‘x-ray view’ maakt het mogelijk om ook alle normaal niet zichtbare onderdelen zoals het onderstel, de ophanging, de remmen en de vering, te bekijken. Ook kan de kandidaat-koper de auto aanschouwen in iedere gewenste positie en in verschillende omgevingen, bij zowel dag als nacht. In iedere fase van het configuratieproces zijn twee varianten naast elkaar te vergelijken. Met onder meer negentien verschillende exterieurkleuren, zes verschillende soorten licht-metalen velgen, zes mogelijke kleuren voor de remklauwen, tien interieurkleuren, drie verschillende houtsoorten, vijf verschillende kleuren tapijt en dertien verschillende stikselkleuren kom je uit op in totaal meer dan vier miljoen verschillende configuraties. Wie het bij dit alles gaat duizelen, kan altijd nog terugvallen op een ‘Maserati Suggests’-combinatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Maserati Car Configurator: ruim vier miljoen variaties - Automobielmanagement.nl

Maserati Car Configurator: ruim vier miljoen variaties

Maserati zegt ’s werelds meest geavanceerde Car Configurator te hebben gelanceerd.

Via www.configurator.maserati.com kunnen klanten virtueel hun persoonlijke GranTurismo tot in detail samenstellen. In totaal zijn meer dan vier miljoen verschillende configuraties mogelijk. De speciale ‘x-ray view’ maakt het mogelijk om ook alle normaal niet zichtbare onderdelen zoals het onderstel, de ophanging, de remmen en de vering, te bekijken. Ook kan de kandidaat-koper de auto aanschouwen in iedere gewenste positie en in verschillende omgevingen, bij zowel dag als nacht. In iedere fase van het configuratieproces zijn twee varianten naast elkaar te vergelijken. Met onder meer negentien verschillende exterieurkleuren, zes verschillende soorten licht-metalen velgen, zes mogelijke kleuren voor de remklauwen, tien interieurkleuren, drie verschillende houtsoorten, vijf verschillende kleuren tapijt en dertien verschillende stikselkleuren kom je uit op in totaal meer dan vier miljoen verschillende configuraties. Wie het bij dit alles gaat duizelen, kan altijd nog terugvallen op een ‘Maserati Suggests’-combinatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding