BCA Autoveiling gaat online

Nicander Lauwaars is aangesteld bij BCA als new e-commerce business manager. Hij moet de autoveiling in Barneveld wapenen tegen concurrentie op internet.

Lauwaars heeft tot taak nieuwe systemen omtrent het veilen van voertuigen te bedenken, ontwikkelen en implementeren. Na de zomer start BCA met het naar eigen zeggen “unieke” concept BCA Live Online. De veiling in de zaal in Barneveld wordt online beschikbaar gemaakt, zodat kopers en inbrengers de veiling vanaf de gehele wereld mee kunnen kijken. Ook bieden is mogelijk. Op termijn zegt BCA het grootste platform in Europa te worden voor de remarketing van voertuigen. Nicander was voorheen werkzaam bij Fleetselect.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BCA Autoveiling gaat online - Automobielmanagement.nl

BCA Autoveiling gaat online

Nicander Lauwaars is aangesteld bij BCA als new e-commerce business manager. Hij moet de autoveiling in Barneveld wapenen tegen concurrentie op internet.

Lauwaars heeft tot taak nieuwe systemen omtrent het veilen van voertuigen te bedenken, ontwikkelen en implementeren. Na de zomer start BCA met het naar eigen zeggen “unieke” concept BCA Live Online. De veiling in de zaal in Barneveld wordt online beschikbaar gemaakt, zodat kopers en inbrengers de veiling vanaf de gehele wereld mee kunnen kijken. Ook bieden is mogelijk. Op termijn zegt BCA het grootste platform in Europa te worden voor de remarketing van voertuigen. Nicander was voorheen werkzaam bij Fleetselect.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding