Verkiezing Europese Internet Auto 2007

Online autoportal AutoScout24 is een Europese internetautoverkiezing gestart.

Tot en met 24 september kunnen internetgebruikers in ons land maar ook in Italië, Duitsland, Spanje, Frankrijk, België, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland hun favoriete auto’s nomineren op www.internetautoaward.nl . De modellen zijn verdeeld in negen categorieën: ‘Kleine auto’s’, ‘Compacte auto’s’, ‘Middenklasse’, ‘Hogere middenklasse’, ‘Luxe klasse’, ‘MPV’s’, ‘SUV’s & Offroad’, ‘Cabrio’s’ en ‘Coupés of Sportauto’s’. Elke categorie bestaat uit twintig verschillende voertuigen. De selectie kwam tot stand aan de hand van verschillende statistieken en criteria. Daartoe behoren de verschillende sites van Autoscout24 meest gezochte nieuwe auto’s en jonge occasions. Mee telde ook de doorklikfrequentie van de gelezen artikelen in het digitale AutoScout24-magazine. De site zal op 18 oktober de winnaars vermelden. De beide hoofdprijzen zijn een Audi TT Roadster of Volkswagen Golf. Overigens worden ook de fabrikanten van de winnende auto’s beloond; zij krijgen de CAROLINA, een trofee waarin de begrippen “Car” en “Online” terugkomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Verkiezing Europese Internet Auto 2007 - Automobielmanagement.nl

Verkiezing Europese Internet Auto 2007

Online autoportal AutoScout24 is een Europese internetautoverkiezing gestart.

Tot en met 24 september kunnen internetgebruikers in ons land maar ook in Italië, Duitsland, Spanje, Frankrijk, België, Oostenrijk, Zweden en Zwitserland hun favoriete auto’s nomineren op www.internetautoaward.nl . De modellen zijn verdeeld in negen categorieën: ‘Kleine auto’s’, ‘Compacte auto’s’, ‘Middenklasse’, ‘Hogere middenklasse’, ‘Luxe klasse’, ‘MPV’s’, ‘SUV’s & Offroad’, ‘Cabrio’s’ en ‘Coupés of Sportauto’s’. Elke categorie bestaat uit twintig verschillende voertuigen. De selectie kwam tot stand aan de hand van verschillende statistieken en criteria. Daartoe behoren de verschillende sites van Autoscout24 meest gezochte nieuwe auto’s en jonge occasions. Mee telde ook de doorklikfrequentie van de gelezen artikelen in het digitale AutoScout24-magazine. De site zal op 18 oktober de winnaars vermelden. De beide hoofdprijzen zijn een Audi TT Roadster of Volkswagen Golf. Overigens worden ook de fabrikanten van de winnende auto’s beloond; zij krijgen de CAROLINA, een trofee waarin de begrippen “Car” en “Online” terugkomen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding