Zonneschermen van MijnAutobedrijf.nl

Ludieke actie van de Bovag-afdeling ABA: op een aantal toeristische trekpleisters delen promotieteams zaterdag zonneschermen uit van Mijnautobedrijf.nl.

Met de actie moet het publiek bekend worden/blijven met de sterke kanten van het onafhankelijke autobedrijf. Op het strand van Bloemendaal, Amusementspark Tivoli in Berg en Dal, Avonturenpark Hellendoorn en op het Verkeerspark Assen worden meer dan vierduizend auto’s voorzien van een zonnescherm met de tekst ‘MijnAutoBedrijf.nl’, in twee humoristische varianten. De actie loopt tot eind september. Consumenten kunnen diverse prijzen winnen, zoals een jaar gratis autoverzekering van Polis Direct en iPod Shuffles. Om daar kans op te maken, moet een slagzin worden aangevuld op www.mijnautobedrijf.nl : "Mijn autobedrijf en ik……..".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Zonneschermen van MijnAutobedrijf.nl - Automobielmanagement.nl

Zonneschermen van MijnAutobedrijf.nl

Ludieke actie van de Bovag-afdeling ABA: op een aantal toeristische trekpleisters delen promotieteams zaterdag zonneschermen uit van Mijnautobedrijf.nl.

Met de actie moet het publiek bekend worden/blijven met de sterke kanten van het onafhankelijke autobedrijf. Op het strand van Bloemendaal, Amusementspark Tivoli in Berg en Dal, Avonturenpark Hellendoorn en op het Verkeerspark Assen worden meer dan vierduizend auto’s voorzien van een zonnescherm met de tekst ‘MijnAutoBedrijf.nl’, in twee humoristische varianten. De actie loopt tot eind september. Consumenten kunnen diverse prijzen winnen, zoals een jaar gratis autoverzekering van Polis Direct en iPod Shuffles. Om daar kans op te maken, moet een slagzin worden aangevuld op www.mijnautobedrijf.nl : "Mijn autobedrijf en ik……..".

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding