Vijftienduizend verzoeken op ikwilvanmijnautoaf.nl

Sinds de introductie van www.ikwilvanmijnautoaf.nl op 1 juni hebben ruim vijftienduizend particulieren hun auto ingevoerd op de internetsite.

Dit is ver boven de verwachting van oprichters. Reeds vele auto zijn inmiddels rechtstreeks ingekocht door de deelnemende autobedrijven. De internetsite is nog in de opstartfase en is druk doende autobedrijven aan te sluiten op de site om de grote toeloop van verzoeken te verwerken. Inmiddels zijn ruim honderd autobedrijven aangesloten, eind 2007 wil de internetsite een landelijke dekking hebben van 250 actieve autobedrijven die op deze wijze zonder aankoopkosten auto’s inkopen van particulieren die niet met hun auto willen adverteren op het internet of in de krant. De mensen vrezen fraude of diefstal of willen geen bezoek aan de deur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vijftienduizend verzoeken op ikwilvanmijnautoaf.nl - Automobielmanagement.nl

Vijftienduizend verzoeken op ikwilvanmijnautoaf.nl

Sinds de introductie van www.ikwilvanmijnautoaf.nl op 1 juni hebben ruim vijftienduizend particulieren hun auto ingevoerd op de internetsite.

Dit is ver boven de verwachting van oprichters. Reeds vele auto zijn inmiddels rechtstreeks ingekocht door de deelnemende autobedrijven. De internetsite is nog in de opstartfase en is druk doende autobedrijven aan te sluiten op de site om de grote toeloop van verzoeken te verwerken. Inmiddels zijn ruim honderd autobedrijven aangesloten, eind 2007 wil de internetsite een landelijke dekking hebben van 250 actieve autobedrijven die op deze wijze zonder aankoopkosten auto’s inkopen van particulieren die niet met hun auto willen adverteren op het internet of in de krant. De mensen vrezen fraude of diefstal of willen geen bezoek aan de deur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding