Bouw eerste Alfa Romeo Galleria begonnen

De bouw van de eerste officiële Alfa Romeo Galleria van Nederland is gestart in Amsterdam.

Het dealerbedrijf wordt gebouwd op een toplocatie aan de A2 in Amsterdam-Zuidoost. Het pand krijgt een totale oppervlakte van meer dan 2400 vierkante meter , waarvan ruim zevenhonderd aan showroom. Het gebouw zal begin volgend jaar gereed zijn. Ook de importeur (Kroymans) zal zich in de Galleria vestigen. De Alfa Romeo Galleria is een nieuw concept dat recent door Alfa Romeo in Italië is geïntroduceerd. Een Galleria is een groot, hypermodern, dealerbedrijf op een zichtlocatie in een stedelijk gebied. Door de uitstraling, de inrichting en het bieden van extra services en toegevoegde waarde voor de klant versterken de Galleria’s de merkbeleving. Klanttevredenheid staat hierbij centraal. De Galleria’s dienen als voorbeeld voor het hele dealernetwerk van Alfa Romeo. In Nederland zullen er de komende jaren vijf tot zeven Alfa Romeo Galleria’s worden gerealiseerd, aldus de importeur. Jan Thuijs, bedrijfsleider van het toekomstige dealerbedrijf: “Een Galleria is meer dan zomaar een dealerbedrijf of een experience center. Het is de perfecte mix van merkbeleving en dealeractiviteiten. Dit zal niet alleen blijken uit de speciaal voor de Galleria ontworpen inrichting waarin ook historische Alfa’s een plaats krijgen, maar ook uit de vooruitstrevende service aan de klant.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bouw eerste Alfa Romeo Galleria begonnen - Automobielmanagement.nl

Bouw eerste Alfa Romeo Galleria begonnen

De bouw van de eerste officiële Alfa Romeo Galleria van Nederland is gestart in Amsterdam.

Het dealerbedrijf wordt gebouwd op een toplocatie aan de A2 in Amsterdam-Zuidoost. Het pand krijgt een totale oppervlakte van meer dan 2400 vierkante meter , waarvan ruim zevenhonderd aan showroom. Het gebouw zal begin volgend jaar gereed zijn. Ook de importeur (Kroymans) zal zich in de Galleria vestigen. De Alfa Romeo Galleria is een nieuw concept dat recent door Alfa Romeo in Italië is geïntroduceerd. Een Galleria is een groot, hypermodern, dealerbedrijf op een zichtlocatie in een stedelijk gebied. Door de uitstraling, de inrichting en het bieden van extra services en toegevoegde waarde voor de klant versterken de Galleria’s de merkbeleving. Klanttevredenheid staat hierbij centraal. De Galleria’s dienen als voorbeeld voor het hele dealernetwerk van Alfa Romeo. In Nederland zullen er de komende jaren vijf tot zeven Alfa Romeo Galleria’s worden gerealiseerd, aldus de importeur. Jan Thuijs, bedrijfsleider van het toekomstige dealerbedrijf: “Een Galleria is meer dan zomaar een dealerbedrijf of een experience center. Het is de perfecte mix van merkbeleving en dealeractiviteiten. Dit zal niet alleen blijken uit de speciaal voor de Galleria ontworpen inrichting waarin ook historische Alfa’s een plaats krijgen, maar ook uit de vooruitstrevende service aan de klant.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding