Red Bull met gratis Formule 1 krant

Red Bull komt met The Red Bulletin, meldt het reclameblad Adformatie.

De krant verschijnt op maandag 10 september, een kleine week vóór de GP van Spa Francorchamps, in een eenmalige oplage van 1 miljoen exemplaren en bevat Formule 1 nieuws. Onderwerpen zijn onder meer: 'De glazen bol van Olav Mol' en 'Alles wat je altijd al wilde weten maar nooit durfde te vragen aan Robert Doornbos'. Het AD verspreidt ongeveer de helft van de oplage en de rest wordt uitgedeeld door driehonderdvijftig Formula Una's, de door Red Bull bedachte pitspoezen. Red Bull ceo Dietrich Mateschitz zegt in de nieuwsbrief van Adformatie: ‘The Red Bulletin geeft vleugels aan de F1-sport, het durft zijn eigen visies uit te drukken, het is scherp en spottend wanneer nodig, vol insights en altijd up-to-date.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Red Bull met gratis Formule 1 krant - Automobielmanagement.nl

Red Bull met gratis Formule 1 krant

Red Bull komt met The Red Bulletin, meldt het reclameblad Adformatie.

De krant verschijnt op maandag 10 september, een kleine week vóór de GP van Spa Francorchamps, in een eenmalige oplage van 1 miljoen exemplaren en bevat Formule 1 nieuws. Onderwerpen zijn onder meer: 'De glazen bol van Olav Mol' en 'Alles wat je altijd al wilde weten maar nooit durfde te vragen aan Robert Doornbos'. Het AD verspreidt ongeveer de helft van de oplage en de rest wordt uitgedeeld door driehonderdvijftig Formula Una's, de door Red Bull bedachte pitspoezen. Red Bull ceo Dietrich Mateschitz zegt in de nieuwsbrief van Adformatie: ‘The Red Bulletin geeft vleugels aan de F1-sport, het durft zijn eigen visies uit te drukken, het is scherp en spottend wanneer nodig, vol insights en altijd up-to-date.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding