‘Dé werkplaats van Nederland’ opnieuw van start

Bovag auto- en truckbedrijven kunnen zich weer inschrijven voor de wedstrijd ‘Dé werkplaats van Nederland’.

Dit jaar kunnen ook Focwa-schadeherstelbedrijven meedoen met de door Lavans in het leven geroepen verkiezing. Deelnemers worden beoordeeld op hygiëne, representatie, milieu en veiligheid. Lavans wil zo de aandacht vestigen op het belang van een schone, representatieve werkplaats en dito monteurs. Inschrijven kan tot en met 8 oktober, op www.dewerkplaatsvannederland.nl . Het winnende werkplaatsteam ontvangt – naast de eer, titel en beker – onder meer het Waterproof Arrangement (raften bij de grootste wildwaterbaan van Europa). Verder wint de werkplaats een opleidingscheque van Innovam Groep ter waarde van duizend euro. Bij Stokvis Equipment kan 2,5 duizend euro vrij worden besteed aan garage-uitrusting. Na een voorselectie wordt begin januari de top tien bekendgemaakt, waarna de autobedrijven nogmaals door de onafhankelijke jury worden bezocht. De jury beslist op basis van de beoordeling en een diepte-interview. Op 23 januari blijkt wie de winnaar is. De verkiezing vond vorig jaar voor het eerst plaats en werd toen gewonnen door Volvo-dealer Harrie Arendsen in Doetinchem.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘Dé werkplaats van Nederland’ opnieuw van start - Automobielmanagement.nl

‘Dé werkplaats van Nederland’ opnieuw van start

Bovag auto- en truckbedrijven kunnen zich weer inschrijven voor de wedstrijd ‘Dé werkplaats van Nederland’.

Dit jaar kunnen ook Focwa-schadeherstelbedrijven meedoen met de door Lavans in het leven geroepen verkiezing. Deelnemers worden beoordeeld op hygiëne, representatie, milieu en veiligheid. Lavans wil zo de aandacht vestigen op het belang van een schone, representatieve werkplaats en dito monteurs. Inschrijven kan tot en met 8 oktober, op www.dewerkplaatsvannederland.nl . Het winnende werkplaatsteam ontvangt – naast de eer, titel en beker – onder meer het Waterproof Arrangement (raften bij de grootste wildwaterbaan van Europa). Verder wint de werkplaats een opleidingscheque van Innovam Groep ter waarde van duizend euro. Bij Stokvis Equipment kan 2,5 duizend euro vrij worden besteed aan garage-uitrusting. Na een voorselectie wordt begin januari de top tien bekendgemaakt, waarna de autobedrijven nogmaals door de onafhankelijke jury worden bezocht. De jury beslist op basis van de beoordeling en een diepte-interview. Op 23 januari blijkt wie de winnaar is. De verkiezing vond vorig jaar voor het eerst plaats en werd toen gewonnen door Volvo-dealer Harrie Arendsen in Doetinchem.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding