Tien halve finalisten Trucktechnicus bekend

Tien van de oorspronkelijk vijftig deelnemers aan de verkiezing Trucktechnicus van het Jaar 2007 hebben zich geplaatst voor de halve finale.

De kandidaten komen uit het hele land en werken bij Bovag TDA-dealers. Twee van de tien zijn in dienst bij de Venlose Volvo-truckdealer Nebim Limburg. Eén van hen heeft zich ook in 2005 voor de halve finale geplaatst, terwijl twee bij de vorige verkiezing de finale haalden. In alfabetische volgorde zijn het: – Pieter Bastiaansen, Bluekens Truck en Bus, Breda – Rogier Epping, Cosmo Trucks, Hardenberg – Marcel van Helden, BAS Groep B.V., Tilburg – Frank Knippers, Nijwa Groep B.V., Oldenzaal – Sebastiaan Oudshoorn, L.I.A.M. B.V., Rijnsburg – Martijn Pennings, Van Hooft Bedrijfswagens B.V., Boxtel – Carlos Schreurs, Nebim Limburg B.V., Venlo – Walter Steenbakker, Van Oeveren – Vervaet B.V., Goes – Dirk Verboom, Rosiervandenbosch Bedrijfswagens, Gorinchem – Davy Wilms, Nebim Limburg B.V., Venlo De halve finale vindt zaterdag 29 september plaats bij Innovam in Nieuwegein. Het gaat dan om de praktische vaardigheden: vijf opdrachten van een half uur (waarbij het vooral gaat om snelheid) en twee grotere praktijkopdrachten van elk vijf kwartier (waarin diagnose stellen centraal staat). De beste vijf plaatsen zich voor de finale op vrijdag 26 oktober tijdens de BedrijfsautoRAI.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tien halve finalisten Trucktechnicus bekend - Automobielmanagement.nl

Tien halve finalisten Trucktechnicus bekend

Tien van de oorspronkelijk vijftig deelnemers aan de verkiezing Trucktechnicus van het Jaar 2007 hebben zich geplaatst voor de halve finale.

De kandidaten komen uit het hele land en werken bij Bovag TDA-dealers. Twee van de tien zijn in dienst bij de Venlose Volvo-truckdealer Nebim Limburg. Eén van hen heeft zich ook in 2005 voor de halve finale geplaatst, terwijl twee bij de vorige verkiezing de finale haalden. In alfabetische volgorde zijn het: – Pieter Bastiaansen, Bluekens Truck en Bus, Breda – Rogier Epping, Cosmo Trucks, Hardenberg – Marcel van Helden, BAS Groep B.V., Tilburg – Frank Knippers, Nijwa Groep B.V., Oldenzaal – Sebastiaan Oudshoorn, L.I.A.M. B.V., Rijnsburg – Martijn Pennings, Van Hooft Bedrijfswagens B.V., Boxtel – Carlos Schreurs, Nebim Limburg B.V., Venlo – Walter Steenbakker, Van Oeveren – Vervaet B.V., Goes – Dirk Verboom, Rosiervandenbosch Bedrijfswagens, Gorinchem – Davy Wilms, Nebim Limburg B.V., Venlo De halve finale vindt zaterdag 29 september plaats bij Innovam in Nieuwegein. Het gaat dan om de praktische vaardigheden: vijf opdrachten van een half uur (waarbij het vooral gaat om snelheid) en twee grotere praktijkopdrachten van elk vijf kwartier (waarin diagnose stellen centraal staat). De beste vijf plaatsen zich voor de finale op vrijdag 26 oktober tijdens de BedrijfsautoRAI.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding