Nieuwjaarsrecepties op GaragevakTotaal

Exposanten op Garagevak- en SchadevakTotaal 2008 kunnen via de organisatie hun relaties uitnodigen voor een nieuwjaarsreceptie op de stand.

Beide beurzen vinden plaats op 9, 10 en 11 januari. “Het is de week dat Nederland weer aan het werk gaat na twee weken kerstvakantie”, licht organisator Dirk Brink toe. “In zo’n periode wens je elkaar nog even gelukkig nieuwjaar. Een mooie gelegenheid om dit op de beurs te doen, dan heb je gelijk toeloop en een uitstekende sfeer op je stand.” Van de organisatie krijgen deelnemende bedrijven aan beide vakbeurzen een “flitsende uitnodigingskaart” om zakenrelaties uit te nodigen voor de nieuwjaarsreceptie. Om de toeloop te spreiden, kan de standhouder op de invitatie bovendien aangeven in welke periode tussen 14.00 en 22.00 uur hij de klant verwacht voor een nieuwjaarsborrel. Voor champagne zorgen Brink c.s. “Het enige dat het de bedrijven kost is de postzegel.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwjaarsrecepties op GaragevakTotaal - Automobielmanagement.nl

Nieuwjaarsrecepties op GaragevakTotaal

Exposanten op Garagevak- en SchadevakTotaal 2008 kunnen via de organisatie hun relaties uitnodigen voor een nieuwjaarsreceptie op de stand.

Beide beurzen vinden plaats op 9, 10 en 11 januari. “Het is de week dat Nederland weer aan het werk gaat na twee weken kerstvakantie”, licht organisator Dirk Brink toe. “In zo’n periode wens je elkaar nog even gelukkig nieuwjaar. Een mooie gelegenheid om dit op de beurs te doen, dan heb je gelijk toeloop en een uitstekende sfeer op je stand.” Van de organisatie krijgen deelnemende bedrijven aan beide vakbeurzen een “flitsende uitnodigingskaart” om zakenrelaties uit te nodigen voor de nieuwjaarsreceptie. Om de toeloop te spreiden, kan de standhouder op de invitatie bovendien aangeven in welke periode tussen 14.00 en 22.00 uur hij de klant verwacht voor een nieuwjaarsborrel. Voor champagne zorgen Brink c.s. “Het enige dat het de bedrijven kost is de postzegel.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding