Internationale Jaguar-reclame naar Nederlands bureau

Reclamebureau Euro RSCG 4D in Amsterdam krijgt het account voor digitale advertising van Jaguar Cars Limited voor de internationale markt.

Het bureau wordt samen met Euro RSCG 4D New York verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van de digitale advertising voor alle Jaguar-modellen en werkt daarbij nauw samen met Fuel London, het thema-bureau van Jaguar. Dat meldt ReclameWeek, die Sander Volten, managing director Euro RSCG 4D Amsterdam citeert: ‘We prijzen ons gelukkig om voor een prestigieus merk als Jaguar te mogen werken en om bij te dragen aan de launch van de revolutionaire XF.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Internationale Jaguar-reclame naar Nederlands bureau - Automobielmanagement.nl

Internationale Jaguar-reclame naar Nederlands bureau

Reclamebureau Euro RSCG 4D in Amsterdam krijgt het account voor digitale advertising van Jaguar Cars Limited voor de internationale markt.

Het bureau wordt samen met Euro RSCG 4D New York verantwoordelijk voor de ontwikkeling en productie van de digitale advertising voor alle Jaguar-modellen en werkt daarbij nauw samen met Fuel London, het thema-bureau van Jaguar. Dat meldt ReclameWeek, die Sander Volten, managing director Euro RSCG 4D Amsterdam citeert: ‘We prijzen ons gelukkig om voor een prestigieus merk als Jaguar te mogen werken en om bij te dragen aan de launch van de revolutionaire XF.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding