SUV van Citroën bij de dealers

De Citroën C-Crosser is ‘vrijgelaten’ en staat nu bij de 105 dealers.

Het hoofdkantoor van Citroën Nederland in Amsterdam was voor de gelegenheid behangen met vrijheidsleuzen die verwijzen naar de vrijlating van de C-Crosser, in de stijl van de ‘Born to be free’-campagne die rondom de suv bedacht is. Het inpakken van het hoofdkantoor refereerde ook aan het bekende werk van kunstenaar Christo, aldus de importeur. De Citroën C-Crosser 2.2 HDiF Dynamique is leverbaar vanaf 41 duizend euro. De C-Crosser is dezelfde auto als de Peugeot 4007. Beide zijn weer grotendeels gelijk aan de Mitsubishi Outlander.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

SUV van Citroën bij de dealers - Automobielmanagement.nl

SUV van Citroën bij de dealers

De Citroën C-Crosser is ‘vrijgelaten’ en staat nu bij de 105 dealers.

Het hoofdkantoor van Citroën Nederland in Amsterdam was voor de gelegenheid behangen met vrijheidsleuzen die verwijzen naar de vrijlating van de C-Crosser, in de stijl van de ‘Born to be free’-campagne die rondom de suv bedacht is. Het inpakken van het hoofdkantoor refereerde ook aan het bekende werk van kunstenaar Christo, aldus de importeur. De Citroën C-Crosser 2.2 HDiF Dynamique is leverbaar vanaf 41 duizend euro. De C-Crosser is dezelfde auto als de Peugeot 4007. Beide zijn weer grotendeels gelijk aan de Mitsubishi Outlander.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding